Pedofielenvereniging legaal?!

De pedofielenvereniging onder de naam ‘Martijn’ zal niet langer verboden zijn. Eerder werd de vereniging verboden door de rechtbank in Assen, maar het verbod is niet langer van toepassing. De rechtbank in Leeuwarden is van mening dat er geen sprake is van een zogenaamde ‘dreigende maatschappelijke ontwrichting’.

Dit bericht zal menig harten van vaders en moeders een sprongetje laten maken. Veel mensen waren juist blij met het nieuws dat de pedofielenvereniging verboden verklaard was, en nu blijkt het ineens niet langer meer zo te zijn. De enigen die daar baat bij hebben zijn smerige mannetjes, die lid zijn van de vereniging. Zij hadden waarschijnlijk zo’n behoefte om de club te behouden, dat ze steeds door bleven zeuren bij de rechtbank. Uiteindelijk heeft de vereniging dus gelijk gekregen.

Het hof vindt de teksten en afbeeldingen op de website van de vereniging niet strafbaar. De vele leden die veroordeeld zijn voor seksmisdrijven, zouden niet in verband gebracht kunnen worden met het werk van de vereniging. Beetje krom natuurlijk: wanneer de leden misdrijven gepleegd hebben, is het toch vrijwel zeker dat het materiaal hiervan op de website terecht zal komen? Anders zal het materiaal waarschijnlijk wel op een andere manier verspreid worden onder de leden.

Het zal trouwens toch niet geaccepteerd moeten worden dat seksueel contact met kinderen goedgepraat en verheerlijkt wordt? Het hof denkt hier blijkbaar anders over. De maatschappij zou hier blijkbaar weerbaar genoeg voor moeten zijn. Bah.

Geplaatst op: Geschreven door:

Reageren

Hey! Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Dus log hier in, maak hier een heel echt officieel BrandLos account of log in via Facebook.