iPhone van goud en diamant

Stel je voor: je hebt een zwarte diamant en die wil je graag een mooi plekje geven. Nou, daar hoef je toch niet lang over na te denken? Stop de diamant gewoon in je iPhone!

Dat is wat een zakenman uit Hong Kong dacht, die echt zo’n zwarte diamant over had. De diamant heeft daarmee ook nog eens een functie gekregen: de home-knop van zijn iPhone.

En dat is nog niet alles. De zakenman wilde meer. Want ja, alleen een zwarte diamant in je telefoon stelt natuurlijk niet zoveel voor. Daarom is nu ook de buitenkant van zijn iPhone van 24-karaats goud en is de iPhone met witte diamanten beplakt.

Eigenlijk is het helemaal niet zo’n gek idee. Als je dol bent op diamanten en goud, natuurlijk. Het is alleen de vraag of je over straat durft te gaan met een telefoon die zo’n twaalf miljoen euro waard is. Maar ach, de rijke zakenman heeft vast ook wel geld om een koppel bewakers voor zijn telefoon in te huren.

Foto: Hi-Tech@Mail.Ru

Geplaatst op: Geschreven door:

Reactiezone

Maar het is nog steeds Apple.

Arno | 17 april 2013 om 15:43

Reageren

Hey! Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Dus log hier in, maak hier een heel echt officieel BrandLos account of log in via Facebook.