Meisje opgesloten in kooi

In New Mexico is een gehandicapt meisje van acht opgesloten in een kooi. Het meisje zou in een kooi gestopt zijn door haar moeder Cindy Patriarchias (33) en de vriend van haar moeder Edmond Gonzales (37). Terwijl zij naar de film gingen, hebben ze het meisje opgesloten achtergelaten.

De ex-man van Patriarchias kwam erachter dat het meisje opgesloten werd. Hij was het hier vanzelfsprekend niet mee eens en heeft vervolgens de politie ingeschakeld. De politie heeft gewacht totdat het gezellige stelletje terugkwam van de bioscoop, om vervolgens hun romantische avondje abrupt te onderbreken. De agenten vonden de kooi in de slaapkamer, waarin een matras lag waar het meisje op kon liggen. Het meisje had geen fysieke schade. Het stel zou de kooi zelf gemaakt hebben.

Moeders is naar aanleiding van deze opsluiting beschuldigd van verwaarlozing en kindermisbruik. Haar vriend is medeplichtig verklaard, omdat hij de verwaarlozing gewoon heeft toegestaan.

Foto: Flickr

Geplaatst op: Geschreven door:

Reactiezone

Vroeger werden Afrikaanse slaven dagen in een kooi gezet, in de hete tropische zon.

Arno | 1 februari 2013 om 13:20

Oh, en de kooi was zo groot dat ze alleen konden staan. Het ijzer van hun kooi was zo heet van de zon dat het bijna letterlijk brandde.

Arno | 1 februari 2013 om 13:21

Dat dit soort mensen bestaan..

Erik | 1 februari 2013 om 17:30

Reageren

Hey! Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Dus log hier in, maak hier een heel echt officieel BrandLos account of log in via Facebook.