Moeder biedt kinderen aan op Facebook

In Amerika heeft een moeder een poging gedaan om haar kinderen te verkopen via Facebook. Ze wilde met het geld de borgtocht van haar vriend betalen. In totaal vroeg ze een bedrag van 5000 dollar voor haar kinderen.

Blijkbaar wordt Facebook tegenwoordig als een soort marktplaats gebruikt. En niet zomaar een. VanHorn vond het heel gewoon om haar kinderen te verkopen via social media. Ze had al eerder geprobeerd om geld te verzamelen door langs de deuren te gaan, maar dit bracht haar niet genoeg op. Vervolgens is de vrouw blijkbaar zo wanhopig geworden dat ze haar kinderen wilde gaan verkopen. De liefde voor haar vriend is groter dan de liefde voor haar kinderen. Het is maar de vraag of dat zo verstandig is. Voor haar 4-jarige kind vroeg ze een bedrag van 4000 dollar en voor haar 2-jarige kind een bedrag van 1000 euro. Daaruit blijkt dus ook meteen wie haar lievelingetje is.

VanHorn is eigenlijk niet zo slim geweest, want via Facebook heeft ze het wel erg openbaar gemaakt dat ze van haar kinderen af wilde. Er is dan ook meteen aangifte gedaan door een mevrouw die VanHorn benaderde. Inmiddels zijn de kinderen opgevangen door de overheid. Het is niet bekend of de borgtocht voor de vriend van VanHorn inmiddels betaald is, maar deze kans is klein. Volgende keer kan ze beter wat langer nadenken: na dit incident zullen er waarschijnlijk nog minder mensen zijn die de vrouw geld willen betalen.

Foto: Flickr

Geplaatst op: Geschreven door:

Reageren

Hey! Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Dus log hier in, maak hier een heel echt officieel BrandLos account of log in via Facebook.