Passagiers bedreigen stewardessen

Sommige mensen gaan wel erg ver met hun verslaving om te roken. Twee passagiers van luchtvaartmaatschappij Air-Méditerranée hebben gedreigd de stewardessen van het vliegtuig in brand te steken, nadat ze geen toestemming gekregen hadden om een sigaret op te steken.

Het vliegtuig had een vertraging van zo’n drie uur opgelopen, omdat er problemen waren met de betaling van de brandstof. De passagiers zaten al die tijd in het vliegtuig te wachten en mochten het vliegtuig niet verlaten. De vertraging werkte bij twee van de passagiers blijkbaar erg op de zenuwen. De stress liep hoog op en toen ze vervolgens ook nog eens te horen kregen dat zij geen sigaret op mochten steken, werden ze boos. Dit zou de aanleiding geweest zijn voor de bedreiging tegenover de stewardessen.

De politie is ingeschakeld om de zaak verder uit te zoeken. Samen met de stewardessen worden de twee passagiers verhoord. Aangezien het hier ongeveer gaat om doodsbedreigingen, zullen ze niet het minste opgelegd krijgen.

Foto: Flickr

Geplaatst op: Geschreven door:

Reageren

Hey! Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Dus log hier in, maak hier een heel echt officieel BrandLos account of log in via Facebook.