Stuk oor afgebeten

Het zal je maar gebeuren: er wordt plotseling, vanuit het niets een stuk van je oor afgebeten. Dit overkwam Clive Mantle toen hij op bezoek was in een hotel in Newcastle.

Clive Mantle is een Britse acteur, die onder andere gespeeld heeft in Game of Thrones en The Hounds of Baskerville. Misschien heeft de acteur een vijand, die uit jaloezie een stukje oor afgebeten heeft? Of zou de dader gewoon enorme honger gehad hebben?

Wat erg toevallig lijkt te zijn, is dat het incident gebeurde terwijl Mantle aan het klagen was over geluidsoverlast. De dader zou misschien gedacht hebben dat Mantle op deze manier geen last meer zou hebben van geluid. Zonder oren kun je ten slotte niets meer horen.

Het oor is inmiddels weer gerepareerd en Mantle is thuis aan het herstellen. De dader is gearresteerd en zal af moeten wachten welke straf hij uit moet gaan zitten. Misschien moet hij maar eens goed aan zijn oren getrokken worden.

Foto: Flickr

Geplaatst op: Geschreven door:

Reageren

Hey! Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Dus log hier in, maak hier een heel echt officieel BrandLos account of log in via Facebook.