Teddybeer verloren?

Net zoals iedere luchthaven, heeft ook de Britse luchthaven een afdeling met gevonden voorwerpen. Bij de Britse luchthaven bevindt zich hier echter wel een speciaal voorwerp tussen: een antieke teddybeer. De beer blijkt al zo’n honderd jaar oud te zijn. Naar vermoeden heet de beer Glyn.

Het is best bijzonder dat de teddybeer nog steeds op reis meegenomen werd door iemand. Meestal worden knuffelberen na een aantal jaren weggegooid. Zo hygiƫnisch zijn knuffels niet meer na een tijd: kinderen die erop kwijlen en die de beren op de grond gooien zorgen voor behoorlijk wat viezigheid. Wie weet ziet deze antieke beer er ook niet meer zo smakelijk uit. BBC News heeft vermeld dat de beer een oog kwijt is en een beschadigd oor heeft.

Zal er na bijna honderd jaar dan nog altijd iemand zijn die dol is op deze teddybeer? Iemand die hem meeneemt op reis, iemand die niet kan slapen zonder de beer aan zijn zijde. Misschien is de persoon nu tranen met tuiten aan het huilen, omdat de beer kwijt geraakt is. Het is echter al veertien maanden geleden dat de beer achter gelaten is. Misschien heeft de eigenaar last van dementie, of is de eigenaar inmiddels al dood. Want ja, als de beer na honderd jaar nog steeds dezelfde eigenaar zal hebben, zal diegene ook niet meer de jongste zijn!

Geplaatst op: Foto: Flickr | Geschreven door:

Reageren

Hey! Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Dus log hier in, maak hier een heel echt officieel BrandLos account of log in via Facebook.