Creatieve vakidioten

Here's for the crazy ones

Okee, die quote hebben we van Steve Jobs maar het past ook heel goed bij ons. Wij denken namelijk ook graag anders. De challenger in de markt zijn die durft wat niemand anders durft, en bedenkt wat niemand anders bedenkt. Daarin maken we het verschil.

We werken voor de meest uiteenlopende klanten. Van cocktailbars, telecombedrijven, zorginstellingen en restaurants tot start-ups en fuckups. Alles kan. Zelfs met sokken in sandalen naar kantoor komen. Verder houden we van een potje Mario Kart op vrijdag en zijn vlamtosti's life.

Untitled_Artwork 3

Jasper Vogten

CREATIVE DIRECTOR

De zelfbenoemde ‘el patron’ van Brandlos: Jasper. Omdat ik als kleine kleuter al handen kon tekenen in plaats van harken ben ik ooit begonnen met Brandlos. Dat leek me wel een goed idee.

Binnen Brandlos ontwikkel ik als Creative Director de visuele vormgeving van verscheidene media uitingen, creëer ik communicatieconcepten, en denk ik graag mee en geef advies bij het opzetten van een nieuw merk. Daarnaast mag ik zelf bepalen hoe laat ik naar bed ga, en s’avonds cola drinken en chips eten.

Luka Geurts

JUNIOR GRAPHIC DESIGNER

Hi, my name is Luka... Je weet wel… van dat liedje. Na mijn stage bij Brandlos ben ik meteen blijven plakken. Als grafisch ontwerper bedenk ik de creatieve concepten, vertaal ik deze door tot een visuele identiteit en voer ik dit grafisch overal in door. Van top tot teennagel.

Nu zijn er natuurlijk nog véél meer leuke feitjes die je moet weten over Luka! Wist je bijvoorbeeld dat Luka… Dol is op illustreren? Gek genoeg vooral vingers en bananen. Don’t ask why. Een Swiftie (Taylor Swift fan) is in hart en nieren? Maar liefst 1 woord Russisch spreekt? Droomde om kassajuffrouw te worden? In de veronderstelling dat je dan al het geld zelf mocht houden.

Luka Geurts
Izee Derkx

Izee Derkx

STAGIAIR MEDIAVORMGEVER

Izee volgt de opleiding Cross Media Vormgeving op het Sint Lucas in Eindhoven en houdt zich bij ons vooral bezig met de vormgeving van Brandlos en haar klanten.  Beloven dat er niet af en toe koffie gehaald moet worden kunnen we natuurlijk nooit.

We hebben weer een aantal leuke weetjes voor jullie op een rijtje gezet! Wist je bijvoorbeeld dat Izee: Een mega-fan is van The Vamps? Een hekel had aan One Direction maar nu stiekem niet meer? Superveel plantjes en stekjes thuis heeft? Vroeger kleine huisjes op de muren tekende voor de muggen?

Graphic Designer

Solliciteer als je retegoed bent in het ontwerpen van vanalles en nog wat.

Bekijk de vacature 

Web Developer

Solliciteer als je retegoed bent in het ontwerpen en bouwen van websites.

Bekijk de vacature 

Online Marketeer

Solliciteer als je retegoed bent in het opzetten van online campagnes.

Bekijk de vacature 

Je mag
ons ook stalken

Voer voor je
woofers

Muziek op de werkvloer stimuleert creativiteit en productiviteit. Als je een slechte dag hebt, boos bent of irritatie ervaart is muziek precies wat je nodig hebt. Muziek verlaagt de hormonen die stress veroorzaken en bevordert de hormonen die je gelukkig maken.Daarom hebben wij onze eigen Brandlos Spotify Playlist gemaakt! Dan hoef jij niet meer te zoeken naar de perfecte tunes!